Zoeken
ZOEKEN

Visie

Onze Visie

Dooper Tandartsen streeft naar maximale kwaliteit. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste en modernste technieken. Alle tandartsen zijn actief bezig met nascholing en verdieping in het vak. Bij Dooper Tandartsen werken we volgens wetenschappelijke protocollen die constant worden gecontroleerd. 

Goede tandheelkunde begint met preventie. Het oude gezegde ‘voorkomen is beter dan genezen’ is ons motto. Dit begint bij Dooper Tandartsen al bij de jongste patiënten in de praktijk. Jong geleerd is oud gedaan. Een goede mondhygiëne staat centraal bij elke tandheelkundige behandeling. 

Ook zien wij een goede communicatie als een essentiële factor tot succes. Een open communicatie tussen behandelaar en patiënt samen met regelmatig teamoverleg zorgen voor de juiste coördinatie van uw behandeling binnen onze praktijk. Zo heeft iedere behandelaar zijn eigen specialisatie. 

 

De behandelstrategie wordt voor elke patiënt individueel afgestemd. Wij geloven dat een gezonde mond voor iedereen is weggelegd, mits de patiënt hiertoe gemotiveerd is. Hierbij steven we naar een goede functie, afwezigheid van tandziekten, en duurzame tandheelkunde met een optimale esthetiek. De wensen en mogelijkheden van de patiënt zijn hierbij leidend. Om het doel te bereiken verwachten wij zelfwerkzaamheid van patiënten: samen dragen we de zorg voor uw mond. 

 

Met het gehele team proberen we uw bezoek aan de tandarts zo aangenaam mogelijk te maken.